Nieuws

Assurantiekantoor Hassefras toegetreden als sponsor

Assurantiekantoor Hassefras toegetreden als sponsor

Stichting Rugby Topsport Rotterdam en sponsor assurantiekantoor Hassefras hebben voor de komende vijf jaar een overeenkomst voor sponsoring afgesloten. De overeenkomst loopt van 2022 tot en met 2027. Hassefras is als oud-rugbyer zeer betrokken bij de sport en ziet door de stichting de mogelijkheid om iedereen in Groot Rotterdam kennis te laten maken met rugby.

Het partnership tussen de stichting en Hassefras richt zich de komende jaren op het uitbreiden van het aantal actieve rugbyers in de regio en het verhogen van de kwaliteit van trainers en scheidsrechters. 

Directeur Michel Hassefras: “We zijn blij dat we met de stichting tot overeenstemming zijn gekomen over ons partnership. Rugby staat net als wij voor de beste beleving van sport en respect op het veld. We willen jonge sporters en onze klanten nog meer letterlijke en figuurlijke toegang tot rugby geven. Nu we minimaal tot en met 2027 blijven samenwerken, kunnen we – nadat we COVID-19 achter ons hebben gelaten – rugby groot gaan maken in Rotterdam.”

Richard van Ravenstein, secretaris van de stichting: “We zijn dankbaar dat Hassefras vertrouwen uitspreekt in onze samenwerking. Deze overeenkomst is een bevestiging van de potentie die rugby heeft in onze regio.

Michel Hassefras heeft jarenlang op de eerste rij gespeeld bij de Rotterdamse Studenten Rugby Club. Zijn assurantiekantoor staat garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. www.hassefras.com

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen