Nieuws

Geslaagde sponsorborrel Rotterdam Rugby

Sponsorborrel Rotterdamse Rugby Club

27/02/2023 door Richard van Ravenstein

Voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Oisterwijk Oysters was er een sponsorborrel bij de Rotterdamse Rugby Club. Ondanks de voorjaarsvakantie waren onder andere Rotterdam Factoring en Steppin'out aanwezig. Onder het genot van een glaasje champagne en een bescheiden borrelhap werden de nieuwe shirts en de bijzonder stijlvolle teamkleding goedgekeurd. Later in de wedstrijd bleek dat deze shirts bestand waren tegen de enorme krachten die vrijkomen als er drie volwassen mannen aan gaan hangen.

Voor de wedstrijd kregen de sponsoren de mogelijkheid om foto's te maken van het team en individuele spelers. Met maar liefst drie professionele fotografen en afwisselende zonneschijn en hagel werden van alle hoeken de spelers op de gevoelige plaat gezet.

Het resultaat van de harde en sportieve wedstrijd tegen de Oisterwijk Oysters was maar liefst 52-3 voor de Rotterdamse Rugby Club. De aanwezigheid van de sponsoren bleek een mooie stimulance voor de spelers. Hiermee heeft Rotterdam een belangrijke stap gezet naar het kampioenschap van de Trophy poule van de Ereklasse.

Volgende thuiswedstrijd is 25 maart tegen Hoek van Holland, een derby die altijd extra lading heeft. U bent welkom om te komen kijken.

www.rotterdamfactoring.nl

oranjegroep.com/nl

www.steppinout.nl

www.docubird.com

 

 

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen