Nieuws

Joe Marler naar de Rotterdamse Rugby Club?

Joe Marler naar de Rotterdamse Rugby Club?

Joe Marler (geboren 7 july 1990) is een wereldberoemde prop (1e rijer) die 274 keer voor Harlequins uitkwam en 83 keer voor Engeland. Hij is naast zijn solide prestaties in de scrum ook bekend voor zijn humor en soms gewaagde, ludieke acties. In Engeland is hij een veelgvraagde TV persoonlijkheid en is host van The Joe Marler Show podcast. Mels speelt bij de RRC en is een van de eerste en vooralsnog enige Nederlandse luisteraar van de podcast van Joe. Als fan van het eerste uur werd hij uitgenodigd een opname van de podcast bij te wonen. Van die gelegenheid hebben we gebruik gemaakt om het mooie shirt van de Rotterdamse Rugby Club aan Joe te overhandigen. Joe heeft belooft het in zijn gym op te hangen om met inspiratie vanuit dit shirt nog harder te kunnen trainen.

Stichting Rugby Topsport Rotterdam wil een schakel zijn die de rugbysport in de Rotterdamse regio met visie, geld en communicatie ondersteunt. Niet een beleidsplan van een individuele sportvereniging is hierbij bepalend, maar de meerjaren visie voor de regio is ons uitganspunt.

We hebben Joe uitgenodigd om naar Rotterdam te komen om een nieuw hoogtepunt in zijn carriere te bereiken. (Hij heeft vriendelijk lachend "nee" gezegd). 


 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen